Gerlicher Nederland

LEKKERDER. GEZONDER. DUURZAMER.

LEKKERDER

Kwaliteit van uw product staat voorop. En daar zorgen wij voor met onze hoogwaardige olien. Uw product blijft mooier, knapperiger en lekkerder.

GEZONDER

Gerlicher produceert de frituurolie voor een gezondere voeding, met minimaal percentage aan transvetten. Zonder genetisch veranderende olien en zonder smaakstoffen. Puur en natuurlijk.

DUURZAMER

Met ons unieke FATBACK®-Systeem dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere planeet. De gebruikte olie verwerken wij tot bio-diesel. En onze gepantenteerde jerrycans worden volledig gerecyled tot gronstoffen voor nieuwe jerrycans en andere producten.

BETROUWBAAR

Wij zijn de kwaliteitsleverancier met een eerlijke prijs. Goed advies van onze vertegenwoordigers en samen met hun ontzorgen wij u als klant.

…naar onze klanten

...naar jullie klanten

…naar het milieu

…naar onze klanten

Want voor jullie doen we (vrijwel) alles.

Omdat frituren ook gezond kan zijn. Geen afval en een grote hoeveelheid duurzame energie Wij maken alles zelf, van begin tot eind: De olie wordt door ons in Duitsland geproduceerd en door ons eigen wagenpark geleverd. De afgewerkte olie halen wij daarna weer bij U op en maken hier in onze Biodiesel- fabriek in Sternberg brandstof van. Waarom wij dit doen ? Alleen op deze manier kunnen we altijd de beste kwaliteit garanderen en persoonlijk contact met u onderhouden. Daarnaast zijn onze Jerry-cans, de trechters en tapkranen zo ontworpen, dat U uw Friteuses makkelijk kunt vullen en geen fysiek ongemak heeft van zwaar tillen.

...naar jullie klanten

Omdat frituren ook gezond kan zijn.

Veel van onze oliën zijn zeer neutraal van smaak, zodat de gefrituurde etenswaren niet naar vet smaken, maar hun eigen goede smaak behouden.

Ook zijn Gerlicher frituuroliën gezonder als andere oliën, omdat er geen transvetten in zitten( die waarschijnlijk de oorzaak zijn voor gewichtstoename en ziekten),maar wel veel onverzadigde vetzuren. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw eten.

Wie weet eten uw klanten binnenkort wel 2 keer zo vaak bij u?

…naar het milieu

Geen afval en een grote hoeveelheid duurzame energie

De oude olie, die we ophalen, wordt verwerkt tot Biodiesel zodat auto’s hierop kunnen rijden. Onze Jerry-cans zijn hervulbaar en worden na het leveren van de oude olie aan onze fabriek gebruikt als grondstof voor nieuwe Jerry-cans(en vaak ook meubels). Niet onbelangrijk is dat onze volledige productie draait op duurzame energie.

Want voor jullie doen we (vrijwel) alles

wij willen de beste kwaliteit garanderen en persoonlijk contact met je onderhouden. Zo ontzorgen wij en maken we samen duidelijke afspraken over de hoeveelheid en frequentie. Zo hoef je zelf geen bestelling meer te plaatsen, want met onze vertegenwoordiger spreek je af hoe vaak we langs moeten komen. Zo kan jij je bezig houden met jouw klant.

Omdat frituren ook gezond kan zijn

veel van onze olien zijn zeer neutraal van smaak, zodat de gefrituurde etenwaren niet naar vet smaken maar hun eigen goede smaak behouden. Ook zijn Gerlicher frituurolien gezonder dan andere olien, omdat er minimaal aantal transvetten in zitten. Maar wel heel veel onverzadige vetzuren, door het gebruik van High Oleic Zonnebloemolie (HOSO). De high oleic zonnebloempitten hebben een zeer hoog percentage van het enkelvoudig onverzadigd vetzuur (meer dan 80%). Het is dus een gezondere olie en heeft een langere levensduur dankzij de hoge hittebestendigheid.

Geen afval en een grote hoeveelheid duurzame energie

we produceren circulair. Nieuwe olie wordt in Duitsland geproduceert en verwerkt, deze verse olie leveren wij zelf en nemen tegen een eerlijke vergoeding, de oude olie mee terug. De oude frituurolie mag terug in de herbruikbare jerrycans. Deze oude olie wordt verwerkt tot Bio diesel. Op onze stapelbare jerrycans zit patent, die wij in onze fabriek recyclen. Waarmee het nieuwe grondstof wordt, voor nieuwe jerrycans en andere producten.