Gerlicher Nederland

Ron van Kurigen

Hallo, ik ben Ron.

Met inmiddels een ruime ervaring en vele tevreden klanten adviseer ik u ook graag over het gebruik van onze olie in uw restaurant. Ik ben ervan overtuigd dat wij zeker wat voor elkaar kunnen betekenen!

Bent u actief in de regio Rotterdam-Rijnmond, Haaglanden, het Groene Hart of groot-Amsterdam? Neem dan zeker even contact met me op. Ik ben te bereiken op 06-12206672, via telefoon of Whatsapp.

Gerard Franke

Mijn naam is Gerard Franke, accountmanager bij Gerlicher.
Met ruim 20 jaar ervaring in de foodbranche, kan ik me met volle overtuiging een gepassioneerde en gedreven accountmanager noemen die luistert naar de klant. 
Op het gebied van oliën en vetten denk ik graag met u mee als het gaat om goede kwaliteit die past bij de olie van uw keuze.
Dit alles om uw klanten tevreden te stellen en die tevredenheid te behouden. Net als u wil ook Gerlicher het beste voor u, maar ook voor uw klanten. Om dit te bewerkstelligen, denk ik graag met u mee. 

Dave Bosman

Hallo, mijn naam is Dave Bosman en sinds 2014 bij klanten onderweg om het frituren duurzamer, lekkerder en gezonder te maken.Samen met mijn collega Gerard Franke ben ik vanuit onze nieuwe vestiging in Marum (gn) het aanspreekpunt voor frituurders in Noord-Nederland.

Beate Raiser

Hallo, ik ben Beate en zit op ons kantoor in Nieuwegein alle balletjes omhoog te houden. Voor bestellingen, vragen, suggesties of informatie ben je bij mij aan het goede adres.
Tevens verzorg ik het contact met het hoofdkantoor in Duitsland. Ik ben te bereiken via 030-3074032 telefonisch.